En nytt normalt?

Hej o välkommen till min nya blogg! Här kommer jag att regelbundet och oregelbundet lägga ut sådant som ligger mig närmast om hjärtat, angående ledarskap, personlig utveckling och annat som är på tapeten. Även hemsidan är hyfsat nygjord och nu har jag även en facebooksida, där jag lägger ut både blogginlägg med tips & trix i framför allt det egna ledarskapet, kurser, erbjudanden och annat som är på gång. Så gå gärna in och följ mig där

Det känns som en härlig nystart för mitt företagande, även om jag har varit igång i över 25 år. Men nya tider kräver nya sätt, och det är precis det som har skett. Och jag är så glad och tacksam för att jag har hittat mitt syfte på riktigt – coaching för ledare inom privat näringsliv och offentlig sektor. Jag har ju lång erfarenhet av båda inriktningarna, så allt jag har gjort hittills, sen jag var ledare första gången som 23-åring, har lett till där jag är nu. 

Detta vill jag fira med en introduktionsrabatt till dig och ditt företag/organisation, med 20% rabatt på individuell coaching eller teamcoaching, som bokas innan den 30 juni 2021. 

Forskning som gjorts inom coaching visar att ledare som coachas upplever en ökning av självkänsla och känsla av personlig kontroll. Man upplever även lägre stressnivåer, får lättare nya perspektiv, ökning av innovation och problemlösande kapacitet. Den personliga prestationsförmåga ökar, intresse och färdigheter för samarbete ökar, samt ökad laganda. Listan kan göras längre, men detta visar på vilka inneboende förmågor vi människor besitter, om vi bara låter dem komma upp till medvetande. 

Varmt välkomna att höra av dig för mer information och en kostnadsfri analys av nuläget, för bästa coachingen för dig. 

Comments are closed.