Utbildningar

Utbildningar

Kompetensutveckling för dig och dina medarbetare

Utbildningar som utvecklar ledare

Som ledare kan du skapa ett företagsklimat som gynnar både dig själv, dina medarbetare, företagets omsättning & resultat. Detta är en process, som sker i kursform och anpassat efter ditt företag. Under tiden mellan kurstillfällena, praktiseras det som kursen omfattar. En lite mer detaljerad beskrivning finns att läsa här.  

Vi har aldrig upplevt en sådan snabb förändring vad gäller ledarskapets förutsättningar som nu. Och för att du och ditt företag ska kunna hänga med i svängarna och vara beredd på att anpassa verksamheten till ”det nya normala”, finns denna utbildning, som anpassas till målgruppen och företagets unika förutsättningar och behov. Det kan vara en ledningsgrupp, styrelse, projektgrupper, avdelningar eller andra konstellationer där förändring står för dörren. Hör av dig för mer information och dialog om upplägg.

Som företagare och ledare med många års erfarenhet kanske du är intresserad av att hjälpa en nybliven företagare att ta sig igenom starten på ett bra sätt. Du kanske har fått en förfrågan om att vara mentor, och då finns det en del saker att tänka på. Under två halvdagar går vi genom hur man med hjälp av ett coachande förhållningssätt lotsar adepten fram till ett mer framgångsrikt företagande. Du är inte längre chef eller ledare, utan fokus ligger på att lyssna, sätta upp mål och utmana och inspirera till att adepten når sina mål. Vi går även igenom mentorns och adeptens respektive roller, verktyg för att minska glappet mellan målen och att faktiskt få dem gjorda.