Om mig

Om mig och företaget

En kort presentation

Syftet med mitt företagande

En av mina största drivkrafter är lusten och glädjen i att hjälpa andra att utvecklas. Därför är det så roligt att få fortsätta med det efter många års erfarenhet från olika former av företagsstödjande insatser. Tremaq Utveckling AB erbjuder därför olika insatser för utveckling av ledare inom privat näringsliv och offentlig sektor i form av individuell coaching, teamcoaching, utbildningar, workshops, mentorskap och rådgivning. Företaget utgår från Dals-Ed i norra Dalsland, men har även verksamhet i Göteborg med omnejd. Men geografiskt finns det egentligen inga gränser. Så om du har din verksamhet i södra Italien så går det också fint. Och med digitala möjligheter via webben, är det ju helt möjligt att kombinera insatser på plats, med webbaserade tillfällen, eller att köra helt digitalt eller bara på plats där du är. Allt enligt önskemål. 

 Vem är du? 

Målgruppen för insatserna kan vara ledare inom små- och medelstora företag, vd:ar, ägare, enhetschefer, förvaltningschefer, avdelningschefer, arbetsledare, projektledare, processledare, ledningsgrupper, styrelser, styrgrupper, projektgrupper, enhetsgrupper, arbetslag osv. Och om du läser detta, har du troligtvis på något sätt fastnat i din utveckling, kanske har du problem i din enhet, eller du vill helt enkelt något annat i livet, men kommer inte framåt. Kanske är det så att du inte riktigt vet vad problemet ens är, men du känner att något inte stämmer. Det kan också vara så att allt är helt ok eller till och med riktigt bra just nu, men du vill få hjälp med att ta företaget in i ett förändringsarbete för att vara beredd på nya utmaningar. Så hur ser ditt företag eller organisation ut som 3 år? Om 10 år? Om 30 år?
Och vem vill du vara då? Vilka mål har du som ledare? 

Din företagscoach

Annette Palmqvist

Professionell coach och utbildare
Annette driver företaget Tremaq Utbildning AB sedan 1994, som utbildare, coach, projektledare, rådgivare, mentor och föreläsare för privat näringsliv och offentlig sektor.

Varför anlita mig? 

Under de senaste 30 åren har både etablerade företagare och blivande företagare varit min huvudsakliga målgrupp, och att få vara med på deras utvecklingsresa har varit väldigt roligt, stimulerande och lärorikt. Jag har även varit anställd 10 år som näringslivsstrateg/utvecklare i Dals-Eds kommun, där näringslivet också var i fokus. Det har varit kul att ha fått arbeta i en kommun där företagsklimatet är högt och där så många driftiga entreprenörer visar att det verkligen går att driva företag på landsbygden. 

Jag har haft förmånen att följa hundratals företag på olika sätt under åren, och har kontinuerligt studerat dem och funderat på vad det är som gör att vissa lyckas med sina företag och varför en del inte gör det. Den erfarenheten använder jag också i mitt nuvarande företagarliv, och efter bland annat mer än 1000 timmars rådgivning under 10 år via NyföretagarCentrum med personer som har startat upp företag, har jag sett vad som faktiskt funkar. Och vad som inte funkar.  

Företagets historia

Företaget Tremaq Utveckling AB startade 1994 och var från började ett IT-företag, där jag hade datautbildningar för företag och organisationer, jag översatte amerikansk datalitteratur och gjorde webbsidor på löpande band. Allt försvann dock på 2-3 månader, när IT-bubblan sprack år 2000. Men då valde jag att sätta mig på skolbänken igen och började utbilda mig på Högskolan och har efter det en fil kand i Informatik. Mer datakunskap, alltså. Det var där som intresset för människors utveckling i förhållande till teknikens framfart inom näringslivet visade sig än mer tydligt, och fokus kom därför att i fortsättningen handla om ledares utveckling inom näringsliv och offentlig sektor. Detta har således inneburit en kombination av olika åtgärder, som beskrivs i början. 

Hur kan jag hjälpa dig och ditt företag?

Vad vill du med ditt ledarskap – egentligen? Kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal, så kan jag berätta mer om hur du och ditt företag/verksamhet kan hitta nya vägar som leder dit du vill – innerst inne. Jag har ett stort kontaktnät mer personer och instanser som har den kompetens och möjligheter till olika former till företagsstöd som du behöver för att hjälpa ditt företag framåt, så jag är verkligen inte ensam i det stöd som du kan få tillgång till. Om det behöver fler coacher till större uppdrag t ex, har jag många duktiga coachkollegor som jag kan anlita. Välkommen med ditt samtal, eller fyll i formuläret nedan, så kontaktar jag dig. 

Observera: I och med att du fyller i formuläret och skickar, godkänner du samtidigt Tremaq Utveckling AB:s integritetspolicy angående hur jag hanterar personuppgifter, som du kan läsa mer om här.