Coachande ledarskap

Här kommer jag att prata återkommande om coachande ledarskap – vad det innebär för dig som ledare, men även för dig som människa i denna utmanande tid. Men det behöver inte vara utmanande, vilket säkert uppfattas som provocerande. Vi matas med nyheter om och om igen under dagen, som berättar om hur eländigt allt är. Denna ständiga inmatning påverkar vår inre programmering, som i sin tur gör att man till slut (ganska snabbt) tror på att världen är på väg till sammanbrott, att ens egna chanser är till ända, att nu gäller det att bara överleva.

Men tänk om det inte behöver vara så? Tänk om vi tvärt om kan programmera vårt undermedvetna till att skapa det liv vi innerst inne vill uppleva?
”Så du bryr dig inte om vad som händer i samhället?”, ”Förnekar du – blundar du för alla problem som bara blir värre och värre? Läser du inte kvällstidningarna, hör du inte på nyhetIndividuell coachingerna? Man måste ju hålla sig informerad om vad som händer i världen!”

Ungefär så går tongångarna hos en del personer i vår närhet. Kanske du själv tänker så… Visst behöver vi hålla oss informerade, men kanske inte låta detta matas in varje halvtimma på morgonen från kl 6:00 – 12:00. Inte konstigt att man känner hopplöshet, nedstämdhet och en allt mer degraderande hälsa.

Dela inlägget här

Relaterade artiklar

As a Man Thinks In His Heart So Is He

The way you see yourself is often the way you treat yourself and how you behave in life. Detta är en bok som har översatts och finns på svenska, och som har använts av tusentals människor. Gurus inom personlig utveckling,

Läs mer »

Mind the Gap

Detta är ytterligare ett testinlägg där jag försöker få ordning på bloggsidan. Vet inte hur bra detta går, men det är väl bara att hålla på tills det fungerar. Men detta med Mind the Gap handlar om att hantera det

Läs mer »

Strategier till frukost det nya normala?

Vi har alla blivit utmanade på olika sätt under det senaste åren. Pandemin och ofred har satt sina spår och skapat en tid av osäkerhet och förändring. Som ledare gäller det att hantera dessa utmaningar på ett effektivt och hållbart

Läs mer »
Din företagscoach

Annette Palmqvist

Certifierad Coach

Har du i din yrkesroll en molande känsla av att inte räcka till? Att det måste finnas något mer än det du upplever varenda dag? Veckorna går åt till att tänka på budgetneddragingar, arbetsmiljöproblem, ingen verkar må bra runt dig, inte minst du själv. DÅ är det läge att investera i en coach, som hjälper dig att tänka tankar som du just nu inte har tillgång till. Någon som följer och stöttar dig när du vill nå dina drömmar och mål, men där du just nu inte har en aning om hur det ska gå till. 

Eller vet du kanske precis vad du vill – och har vetat det i åratal, men har inte kommit till skott? Kanske är det dags att starta det där företaget du har drömt om? Eller är du ny som chef? Hur gör du nu?

Vill du ha konkret hjälp med att förändra något i ditt liv och ledarskap, klickar du nedan för ett kostnadsfritt samtal om dina möjligheter att hitta din egen potential. Det gäller vare sig det handlar om att leda dig själv eller andra – eller både ock.

 

Mina favoritinlägg